ISPORUKA

Za proizvode koje poručite u našoj online prodavnici isporuku na adresu vrši kurirska služba Bex express.

Dostava je besplatna za sve porudžbine.

Nakon evidentiranja porudžbine, vaša porudžbina ulazi u proces obrade u kome se utvrđuje da li je traženi proizvod dostupan. Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Ukupno vreme za koje će vam pošiljka biti uručena od trenutka evidentiranja vaše narudžbenice je najviše 5 (pet) radnih dana.

Kurirska služba isporučuje pošiljke na adresu za isporuku radnim danima u periodu od 8 do 16h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća isporučiocu.

NAČIN PLAĆANJA

Za kupovinu putem naše online prodavnice moguće je plaćanje pouzećem. To podrazumeva plaćanje iznosa poručene robe prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovini na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku. Molimo vas da spremite tačan iznos novca. Takođe robu možete platiti i karticom Viza ili Mastercard, kod kurira, ako je adresa isporuke na području grada Beograda.

EN

ARMA outdoor

ARMA outdoor

Choose language

Izaberi jezik